wij

Cloudeenvoud is opgericht in 2012 door Martin Guijt en Gerrit Menkveld. 


martin_liMartin:

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in de IT en met name in de beveiliging van IT. Ik ben een zoon van een kruidenier (annastraat) uit Katwijk. Ondernemen zit dus in mijn bloed.

Als IT beveiliger onderzoek ik graag nieuwe diensten en technieken, ook in de cloud. Daarbij krijg ik energie van het geven van begrijpelijk advies waar de opdrachtgever echt iets aan heeft.

Neem contact met mij op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Meer informatie over mij op linkedin profiel

 

 

 

Gerrit_li

Gerrit:

Sinds 1986 ben ik actief in de ICT en met het ontwikkelen van (maat) software. Mijn hobby is mijn werk geworden. Met veel enthousiasme volg ik de ontwikkelingen op het gebied van hardware en software.

Mijn jarenlange opgedane kennis en ervaring koppel ik graag aan jouw verhaal, vragen en wensen om zo een ideale ICT werkomgeving te kunnen realiseren.

Neem contact met mij op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Meer informatie over mij op linkedin.

 

Cloudeenvoud is geen cloud leverancier. Cloudeenvoud is geen systeembeheerder. 

Cloudeenvoud is een onafhankelijke adviseur op het gebied van cloud computing. Samen met haar partners voert cloudeenvoud migraties uit naar de cloud. Alleen als dit echt meerwaarde oplevert voor haar klanten.

Helder en eerlijk. Dat is Cloudeenvoud!